dilluns

4h BTT Resist-Ter 2014

El passat dissabte 24 de Maig es va disputar la 4a edició de les 4h BTT LéKué Resist-Ter, a Torroella de Montgrí.

La cursa va tenir una bona participació amb 145 ciclistes, més 65 nens a la mini Resist-Ter que es disputava el matí, i a les dues curses s'hi va poder gaudir d'un molt bon ambient acompanyat d'un molt bon dia de primavera.

La cursa va estar marcada pel duel que van mantenir l'equip format pels tres germans Oller (Eduard, Albert i Sergi), i el que formaven Ramon Lozano, Ramonet Asgleyas i Albert Mendoza, que finalment es va emportar la victòria per pocs segons de diferència després de 4 intenses hores de cursa en un divertit circuit a la mutanya del Montgrí.

Pel que fa la categoria de fèmines, la cursa se la va emportar per 4rt any consecutiu l’equip format per Sílvia Roure, Júlia Ribas i Magada Duran.

Destacar que els diferents podis van estar formats majoritariament per ciclistes joves, demostrant d'aquesta manera que el jovent té moltes ganes de pedalar!

El matí es va disputar la mini Resist-Ter, una prova on els nens i nenes tenen el primer contacte amb les curses de relleus, on s'hi reuneixen desde nens amb poc més de 5 anys fins a bons ciclistes consolidats en les categories inferiors, com Pau Costa i Juanjo Rosal, els guanyadors de l’edició d’enguany.

Les curses van estar organitzades pel CC Baix Ter, que vol agraïr a tots els ciclistes la seva participació, com també agraïr les moltes col·laboracions rebudes dels diferents sponsors, malgrat aquests temps difícils, ja que sense ells la prova no seria possible.