diumenge

La crónica i les fotos

La 1a edició de les 4h BTT Resist-Ter, va estar marcada, sense cap mena de dubte per la constant pluja que va començar a caure 5 minuts després d'haver-se iniciat la prova.

Degut a la pluja, que va destrossar el circuit i el va convertir en una pista de patinatge, i sobretot al vent (que posava en perill tota la gent situada a la zona de boxes, ja que en qualsevol moment una carpa podia sortir volant) és va decidir, juntament amb la comformitat de la gran majoria dels participants de reduïr la cursa a 3h enlloc de les 4 previstes inicialment.

Les 4h BTT Resist-Ter és una prova en la qual els ciclistes venen a disfrutar, i degut a les inclemències meteorològiques no va ser possible, i per aquest motiu es va decidir reduïr la durada de la prova.

La prova va estar liderada de principi a fi per l'equip "Bicis Esteve", seguits de molt aprop per l'equip "Masters Team", que finalment van ser segons, i ja un pèl més lluny van entrar en 3a posició l'equip "Bikeñeke".

Els Equips femenins van guanar "Les Canyeres"; En parelles Masculines ho van fer el "CC Farners" amb una important ventatge sobre el 2n, i en Parelles Mixtes va guanyar el "Cicles Ayats".

En la categoria dels més valents, la individual, va guanyar en Beni Montero.

Des del CC Baix Ter volem agraïr la vostra participació en aquesta 1a edició de la prova, ja que la cursa la formeu tots els participants que vau prendre part en la sortida, i també aquells que no ho vau poder fer per algun o altre motiu (records a l'Edu Oller).

Des de l'organització ja estem treballant per millorar la propera edició. (per ajudar-nos a fer-ho, agrairïem que ens fèssiu arribar les crítiques de la cursa, i contestèssiu el qüestionari del lateral).

Volem també agraïr a tots aquells ciclistes quen han donat opinions sobre el circuit, i sobre diferents aspectes de la prova, ja que gràcies a ells hem pogut millorar, i podrem seguir fent-ho de cares el 2012 amb les opinions de tots vosaltres.

Per últim agraïr a tots els col·laboradors de la prova, que malgrat no poder realizar un bon podi amb l'entrega dels infinits regals que hi havia (ho vam haver de fer a corre-cuita sota una carpa), ha estat gràcies a ells que hem pogut realitzar la prova, i també gràcies a totes les persones del club ciclista Baix Ter i familiars que han estat col·laborant durant les setmanes prèvies a la prova i el mateix dia d'aquest.