dimarts

FAQ - Preguntes més freqüents

Quin nivell necessito per participar a la 4h Btt Resist-Ter?

El nivell que exigeix el circuit és mínim, ja que les pujades són aptes per a tothom i les baixades també.
La 4h BTT Resist-Ter es disputa en un circuit molt divertit d'autèntic MTB, on no hi ha descans pels corredors.
Si no estàs acostumat a anar amb BTT hauràs de vigilar a les baixades, ja que són de corriol.
Si ets un corredor habitual, cal que sàpigues que el circuit s'acabarà fent dur. Les baixades són ràpides, però amb bona tècnica es poden esgarrapar molts segons.

Podré situar el box al costat dels meus companys d’equip?
Sí, sempre i quan s’enviï un correu a l’organització, abans del 15 de Maig, indicant els dos equips en qüestió.

Què he de fer si el meu club tenim equips de la mini Resist-Ter, i la 4h BTT Resist-Ter?
Per a la mini Resist-Ter no hi ha plaça de Box assignada, però sí que n'hi ha per la 4h BTT Resist-Ter, la qual cosa vol dir que si un club vol no haver-se de canviar de posició al migdia, pot demanar la seva plaça de Box de la 4h BTT Resist-Ter a l'organització.

On he de realitzar els relleus?
Els relleus es realitzaran dins la zona de box, el més pròxim possible a la carpa d’equip, per tal de no molestar els altres rivals.

Hi ha penalització per parar-te al Box?
No s’estableix cap tipus de penalització per parar-se a box, però aquest tindrà una allargada d’uns 150m extres al circuit, la qual cosa suposarà una pèrdua de temps de 8segons (inclós el canvi de corredors). Aquesta mesura pretén beneficiar els equips, que estiguin més en forma i no hagin de canviar tant sovint de company.

Què he de fer si tinc avaria?
Sota cap concepte es pot realitzar el circuit en ordre invers, així doncs si es té una avaria durant el recorregut, s’ha d’acabar la volta fins arribar a la zona de box. Si es té una avaria abans de sortir de la zona de box, sí que es pot retrocedir fins la carpa de l’equip per realitzar el canvi de corredor.

Puc canviar de bici durant la cursa?
Sí, durant la cursa cada corredor pot utilitzar el nombre de bicis que cregui necessari, però mai pot realitzar el canvi de bicicleta, ni rebre cap ajuda exterior, fora de la zona de boxes.

Hi ha avituallaments en el circuit?
No, perquè el circuit té una llargada de 2.8 km i s’ha considerat innecessari instal·lar-hi un avituallament, però els corredors disposaran de beguda al Bar.

Què he de fer si vull avançar?
Per poder avançar un corredor que vagi amb volta perduda, cal demanar pas educadament, i el corredor avançat té l’obligació de cedir el pas. Si l’organització rep més de 2 avisos d’un corredor que impedeix els avançaments serà penalitzat, i també ho serà aquell corredor que realitzi els avançaments de forma temerària.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Share
ShareSidebar