diumenge

4h BTT Resist-Ter 2013


El passat dissabte 13 d'Abril es va disputar la 3a edició de les 4h BTT LéKué Resist-Ter, a Torroella de Montgrí.
La cursa va tenir una molt bona participació amb 175 ciclistes, més 65 nens a la mini Resist-Ter que es disputava el matí, i a les dues curses s'hi va poder gaudir d'un molt bon ambient acompanyat d'un molt bon dia de primavera.
La cursa va estar marcada pel duel que van mantenir l'equip format pels tres germans Oller (Eduard, Albert i Sergi), i el que formaven Umbert Almenara, Jordi Camps i Quim Albo, que finalment es va emportar la victòria per pocs segons de diferència després de 4 intenses hores de cursa en un divertit circuit a la mutanya del Montgrí.
Pel que fa la categoria de fèmines, la cursa també va estar molt reñida i la renda de 3min que van agafar la parella que formaven Sílvia Roure i Julia Ribas a l'inici de la carrera va ser suficient par acabar-se adjudicant la victòria davant Judith Sanchez i Judith Fores.
Destacar que els diferents podis van estar formats majoritariament per ciclistes joves, demostrant d'aquesta manera que el jovent té moltes ganes de pedalar!
El matí es va disputar la mini Resist-Ter, una prova on els nens i nenes tenen el primer amb les curses de relleus, on s'hi reuneixen desde nens amb poc més de 5 anys fins a bons ciclistes consolidats en les categories inferiors.
Per últim en nom de tot el CC Baix Ter volem agraïr a tots els ciclistes la seva participació, com també agraïr les moltes col·laboracions rebudes dels diferents sponsors, malgrat aquests temps difícils, ja que sense ells la prova no seria possible.
La prova esta creixent any rere any, i malgrat les dificultats per organitzar una prova d'aquestes característiques des del cub intentem donar el millor servei al preu més baix que podem oferir-lo. 
Agraïr per últim a tots aquells que han ajudat a promocionar la prova.


Les classificacions ja estan penjades.

cliqueu AQUÍ i anireu a l'esdeveniment de la prova on trobareu diferents links de fotos
n'hi ha moltes!! Gràcies a tots els que n'heu fet!!!




CLASSIFICACIONS

FOTOS 1

FOTOS 2

FOTOS 3 

FOTOS 4

FOTOS 5

FOTOS 6


FOTOS MINI 

FOTOS MINI 2







2 comentaris:

  1. Hola;
    La prova va estar molt bé, felicitats.
    Només diría que posar un lloc per a avituallament líquid (aigua) sería ideal per als que correm sols, i per un cost mínim quedes molt bé.
    L`enllaç del Facebook és tancat i si no tens conta no el pots veure, es pot fer obert?

    Gràcies i fins la propera

    ResponElimina
  2. Hola Company.

    Sí realment és un punt a millorar, Gràcies per l'aportació.

    En princpi la prova està pensada perquè el circuit sigui només per rodar-hi, i sense alentir el pas, i que els corredors hagin d'entrar a BOX per poder-se avituallar al BAR.
    En el bar els corredors tenien tot tipus d'avituallament durant les 4h (pero val a dir que no ho teniem sobre la barra, cosa que hagués sigut més cómode pels corredors individuals que no poden perdre temps!

    HO MILLORAREM DE CARES A L'ANY VINENT!
    GRÀCIES PER L'APORTACIÓ!

    ResponElimina

Share
ShareSidebar