dimarts

El circuit

El Circuit de la 1a edició de les 4h BTT Resist-Ter, transcorre per la zona baixa de la muntanya del montgrí.


(Video Realitzat amb la camara de "Oller Team" de la Tribubtt)


Amb una llargada de 2.6 km, hem creat un circuit molt divertit i apte per a tothom, ja que no disposa de cap pujada "impossible" per ningú i les baixades també són aptes per a tothom, i són bastant ràpides.
El circuit té un desnivell positiu de només 60m. i és 100% ciclable
El circuit combina corriol a les baixades, i camí força ample (no pista) a les pujades.

A gairebé tot el circuit es podrà adelantar, exepte l'última baixada que s'haurà de demanar pas per poder-ho fer.

El temps per volta dels primers classificats serà de 7:30min aproximadament.


S'ha optat per un traçat curt de temps per poder realitzar relleus curts i ràpids, però també perquè l'estratègia jugui un paper important en la carrera, ja que d'aquesta manera els equips (sobretot les parelles) dubtin si realitzar 1 o 2 voltes cada corredor. (recordeu que el pas per boxes suposa una pèrdua d'uns 8 segons)





Si algú està interessat en fer el circuit, està net, i marcat amb petites fletxes pintades al terra de color vermell.
Per qualsevol dubte podeu posar-vos amb contacte amb en Sergi (650873058) i segur que trobareu una estona perquè us ensenyi el recorregut.
També podeu descarregar-vos el track a la següent adreça:
Esperem les vostres opinions del circuit, ja que encara podríem arribar a fer alguna petita modificació.
Gràcies, i entreneu fort!

5 comentaris:

  1. Bones, tot i la nova variant,tal com surt en védeo, continuo pensant el mateix del circuït peró serà igual per tothom i agraeixo que es faci aquesta prova tant aprop. En quant al temps, crec que els ràpids ho feran en 5'30 a 6', avui hi he anat i els temps em sortien amb 7', el millor crono 6'50, fins que he deixat la patilla en una romaguera per allà al dipósit de l´aïgua...
    Salut(Oller Team)

    ResponElimina
  2. Jaja, ets un maquines!
    Pensa que hi has de sumar la zona de meta.(que farà unes 'esses' per crear el Box etc...
    Mirarem que els primers tardin uns 7minuts. Així es crearàn dubtes entre els equis de si fer 1 o 2 voltes cada corredor.

    El circuit s'ha d'acabar de polir, i es crearà una zona d'avançament en el tram de corriol més llarg, de manera que el tall més llarg on NO es pugui avançar sigui de 150metres.

    ResponElimina
  3. ara per setmana santa es trauran totes les romagueres i s'acabara de netejar i es tornara a marcar,que de tant que entreneu s'ha borrat tot xd. gracies per colaborar i opinar sobre el circuit i la prova.

    ResponElimina
  4. Aquesta tarda he anat a trobar i a fer el circuit. Com he dit al chat d'impuls. Es "sencill" són 4 pujades, 4 baixades i 2 planers. Pero durillo ho es amb collons o com a mínim per mi. M'ha agradat.
    M'imagino que com a mímim la primera 1/2 del circuit encara estar per netejar no ???.
    Crec que el millor seria esperar a "última hora" per netejar-lo, perque ara amb la primavera i el bon temps, tot tornará a creixer rápid i estereu un altre cop igual.
    PD, ja veig a venir que seré dels lents lents lents. He fet 3 voltes, la primera per inspeccionar, la segona amb temps.Sortin de l'asfalt i acabant a principi de la pujada, casi casi 9 minuts, aixó si amb dues petites errades.
    Demà més.
    Marc Badia.

    ResponElimina
  5. Molt bé, Marc, gràcies per la teva aportació, tindrem en compte el tema de la neteja.
    Esperem que siguis dels ràpids.

    ResponElimina

Share
ShareSidebar